Anmare

Noclegi w kwaterach prywatnych we Władysławowie

ul. Augustyna Necla 40, 84-120 Władysławowo, pomorskie, tel. (58) 674 33 52660 870 410

Opinie i pochwały - "Anmare"

Bardzo mili i sympatyczni Państwo. Pokój i łazienka jak i całe otoczenie bardzo zadbane i czyste. Bardzo miło spędziliśmy tam długi majowy wypoczynek. Gorąco polecam!

Marek i Sylvia Tarnów — 2012.05.06 89.230.110.110 - host-89-230-110-110.dynamic.mm.pl

Spędziliśmy tu wspanialy lipcowy tydzień!pokój czyściutki super warunki....widok na morze,a waściciele przesympatyczni.naprawdę warto odwiedzić pensjonat Państwa Wolniak!za rok znowu się tu zatrzymamy :).

AGATA I PRZEMEK — 2008.09.07 83.6.190.87 - abba87.neoplus.adsl.tpnet.pl

Mimo, iż nie sugerowaliśmy się opiniami na temat kwatery, każdy kto uwierzy w choć jedno zdanie, które zostało tutaj napisane na pewno się nie zawiedzie. Bardzo miła obsługa. Najbardziej podobało nam się to, iż dowolna była godzina przyjazdu, co dla nas jako osób pracujących i wyjeżdżających z Bydgoszczy było dość istotne. Pokoje bardzo przytulne, czyściutko i na prawdę komfortowo(całodobowy dostęp do ciepłej wody, czajnik, żelazko, lodówka i telewizor)Ceny także bardzo przystępne. Wszystko tak jak należy- na najwyższym poziomie. No i najlepsze:):)Mieliśmy pokój na najwyższym piętrze- co daje widok na morze:)Na prawdę świetna sprawa. I nie było problemu z przełożeniem terminu wcześniejszej rezerwacji. Także dziękujemy za wspaniały pobyt i jak najbardziej polecamy wszystkim chcącym spędzić wspaniałe chwile we Władysławowie.Dziękujemy i pozdrawiamy!

Marta i Wojtek — 2008.06.24 83.14.110.227 - eag227.internetdsl.tpnet.pl

Właśnie wróciliśmy z wczasów we Władysławowie. Zatrzymaliśmy się u Państwa Wolniak. Pokoje były bajeczne a gospodarze bardzo mili! Polecamy wszystkim!

natalia i krzysztof — 2007.08.31 83.30.73.176 - cab176.neoplus.adsl.tpnet.pl

Sugerując się wcześniejszymi opiniami wybraliśmy pensjonat Państwa Wolniaków i nie zawiedliśmy się. Miło będziemy wspominać pobyt we Władysławowie i sympatycznych właścicieli. Pozdrawiamy.

Barbara Jaskuła — 2005.08.31 195.245.224.138 - igk-01.pke.pl

naprawde warto panstwo Wolniak sa przesympatycznymi ludzmi. warunki sa bez zastrzezen napewno tam jeszcze wroce.pozdrawiam

Tomek Marki — 2005.07.21 83.24.109.58 - dob58.neoplus.adsl.tpnet.pl

Pokój i łazienka ładny i bardzo czysty. Gospodarze bardzo mili. Super. Gorrrąco polecamy!

michał i asia — 2005.07.18 83.18.81.10 - axd10.internetdsl.tpnet.pl

Polecamy wszystkim kwaterę u Państwa Wolniaków. Jest bardzo przytulna, elegancka i w spokojnej dzielnicy. Naprawdę na wysokim poziomie. Pokoje ładne, czyste, z łazieneczką, czajniczkiem i lodóweczką (na piętrze). Do plaży spacerkiem jakieś 15,20 minut. Właściciele bardzo sympatyczni, mili i uprzejmi. Polecamy z czystym sumieniem wszystkim :)

Izabela — 2005.07.13 80.53.236.146 - neo.irys.net

Polecamy wszystkim kwaterę u Państwa Wolniaków. Jest bardzo przytulna, elegancka i w spokojnej dzielnicy. Naprawde na wysokim poziomie. Pokoje ładne, czyste, z łazieneczką, czajniczkiem i lodóweczką (na piętrze). Do plaży spacerkiem jakies 15,20 minut. Właściciele bardzo sympatyczni, mili i uprzejmi. Polecamy z czystym sumieniem wszystkim :)

Izabela — 2005.07.13 80.53.236.146 - neo.irys.net

Spędziłam tu wspaniały tydzień z chłopakiem. Właściciele bardzo mili i uprzejmi. Pokój ładny, czyściutki i przytulny. Spokojna okolica. Pozdrawiam serdecznie

Angelika — 2005.04.13 80.53.113.205 - ij205.internetdsl.tpnet.pl

Szanowni paŃstwo polecaĆ bede kaŻdemu kwaterĘ u paŃstwa wolniakÓw. Cisza spokuj oraz super warunki.

dagmara senator — 2005.02.23 83.28.236.53 - bmq53.neoplus.adsl.tpnet.pl

Bardzo polecamy. Przemili wlasciciele, doskonałe miejsce w bardzo spokojnej czesci wladyslawowa. Komfortowe pokoje z lazienkami (na najwyzszym pietrze z widokiem na morze!) i choc do plazy trzeba chwile isc, to w najmniejszym stopniu nie przeszkadza w miłym spedzeniu wakacji u państwa wolniaków. Poza tym wakacje sa od tego zeby odpoczywac czynnie, poleniuchowac mozna na plazy. Pozdrawiamy!.

ewelina i krzysztof — 2004.08.30 193.111.26.21 - crawler.rmf.pl

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej Anmare

www.anmare.letnik.pl - kwatera prywatna Władysławowo

Położone nad samym morzem lub troszeczkę dalej kwatery prywatne nad morzem na urlop, wczasy czy wakacje z rodziną lub znajomymi. Szukasz podobnych noclegów w kwaterze prywatnej we Władysławowie?

©  1999 - 2021   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w kwaterach prywatnych we Władysławowie